ma lõpetan iganädalase blogimise


Jah, lugesite õigesti. Olen tõepoolest sellise otsuse vastu võtnud, kuid see pole üldse mitte kurb otsus ja ei tähenda kaugeltki mitte seda, et blogimine ning kõik sellega kaasnev mind enam ei paeluks. See kõik huvitab mind endiselt ääretult palju, kuid kuna süsteem (postitus igal esmaspäeval), mille endale juba pea aasta tagasi seadsin ei sobi enam eriti hästi mu elustiiliga, siis otsustan sellest loobuda. Viimasel ajal on blogimine olnud minu jaoks rohkem kohustus kui lõbus tegevus, mida õhinaga ootan. Sellistel hetkedel tuletan endale meelde, et minu kanalid on täitsa minu enda hallata ja vastutada, mis tähendab, et mul on õigus ja vabadus otsustada kõike nendesse puutuvat. Mõnikord sean endale raamid ja piirid ning unustan sealjuures ära, et ei pea nendest igavesti kinni hoidma ning vooluga kaasa minemise asemel proovin endiselt mahtuda vanadesse raamidesse, mis tegelikult enam ei sobi. Mõistsin, et tüütut kohustuse tunnet ei tekitanud minus mitte vähene huvi teemade vastu millest blogisin, vaid süsteem, kuidas ja millal ma seda tegin. Aga ärge muretsege, mul on lahendus olemas. :)

Mõtlesin katsetada ja liigutada põhirõhu oma blogilt hoopis Instagramile üle. Kindlasti jätan oma blogi siinsamas lehel siiski alles, kuna see on hea platvorm pikemateks ja põhjalikemateks arvustusteks/vestlusteks. Kuid neid ei hakka siin olema igal esmaspäeval. Kui tihti neid olema hakkab, seda ma lubada ei oska, kuid kindlasti annan teile nii Instagrami kui ka Facebooki kaudu teada, kui uus postitus üleval on. Soovin Instagramile rohkem keskenduda ning kasutada varasemast veelgi aktiivsemalt story'sid ja InstagramTV'd, võibolla proovin isegi live ära. Muutused on alati närvesöövad ning veidi hirmutavad, kuid samas ääretult põnevad ja olen hetkel väga elevil ja aldis midagi uut proovima. Ehk siis suunaksin teid oma Instagramil silma peal hoidma ja jätkame seal tihedat suhtlust, eks? :)

Ja muide, kas pole viimastel päevadel mitte ideaalsed sügisilmad olnud?! Jagan siin postituses teiega kahel eri päeval tehtud pilte - ühed neist paar nädalat tagasi Selisoos jõhvikaid korjamas käies ning teised on tehtud paar päeva tagasi Toila Oru pargis. Kuldne sügis on ikka üks mu lemmikumaid aegu aastas!


Kommentaare ei ole