3 meigilook'i (kasutades theBalm Nude Beach paletti)


Olen juba päris mitu kuud jõudnud theBalm Nude Beach paletti testida ja sellega mängida ning pean tunnistama, et minu jaoks on tegu peaaegu, et täiesti ideaalse paletiga! Olen sellest pikemalt vestelnud SIIN ja SIIN postitustes, niiet täna ma paletti iseennast pikemalt arvustama ei hakka, vaid näitan teile, kuidas ma seda oma meigirutiinis kasutan. Filmisin juba mõnda aega tagasi ülesse kolm meigilook'i, mida kõige enam seda kasutades kandnud olen ning loodan, et video on teie jaoks inspireeriv. Muidugi ei pea antud silmameikide jaoks just seda paletti kasutama, vaid sama tulemuse saab saavutada ka teiste brändide samades toonides lauvärvidega. :)

Niiet nautige! Kui teile selline video meeldib, andke kindlasti märku. Teeksin meeleldi teile sarnaseid videosid ka teisi palette kasutades.


Kommentaare ei ole