3 meigilook'i (kasutades theBalm Nude Beach paletti)


Olen juba päris mitu kuud jõudnud theBalm Nude Beach paletti testida ja sellega mängida ning pean tunnistama, et minu jaoks on tegu peaaegu, et täiesti ideaalse paletiga! Olen sellest pikemalt vestelnud SIIN ja SIIN postitustes, niiet täna ma paletti iseennast pikemalt arvustama ei hakka, vaid näitan teile, kuidas ma seda oma meigirutiinis kasutan. Filmisin juba mõnda aega tagasi ülesse kolm meigilook'i, mida kõige enam seda kasutades kandnud olen ning loodan, et video on teie jaoks inspireeriv. Muidugi ei pea antud silmameikide jaoks just seda paletti kasutama, vaid sama tulemuse saab saavutada ka teiste brändide samades toonides lauvärvidega. :)

Niiet nautige! Kui teile selline video meeldib, andke kindlasti märku. Teeksin meeleldi teile sarnaseid videosid ka teisi palette kasutades.


1 kommentaar

  1. Ma tahan jagada oma imelist tunnistust selle kohta, kuidas ma oma tagasi tagasi tagasi sain oma abielupaari. Ma tahan öelda, et maailma inimestel on olemas veebipõhine õigekirjavarjund, mis on võimas ja tõeline. Tema nimi on Baba Wale Wiseman. Ta aitas Mina hiljuti ühendasin oma suhte oma mehega, kes minust lammutas, kui ma võttis ühendust Wisemaniga, andis ta mulle ja mu mehele armastuse, kes ütles, et tal pole midagi minuga, kutsus mind uuesti ja hakkas mind kerjama. Igaühele, kes loeb seda artiklit ja vajab abi, võib Wiseman pakkuda igat liiki abi, nagu abielu ja suhete taasühinemine, kõigi haiguste ravimine, kohtupraktika, raseduse õigekiri, me oleme nüüd meie endi jaoks väga rahul. Wiseman paneb ta mõistma, kui palju me üksteist armastame ja vajame. See mees on tõeline ja hea. Ta võib aidata ka teie purustatud suhet parandada. Mul oli mu abikaasa tagasi! See oli nagu ime! Nr abielu nõustamine ja me teeme väga hästi oma armastuseelus.Kontakt see suurepärane mees, kui teil on mingeid probleeme püsiv lahendus
    posti teel: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    VastaKustuta