VIDEO: essence toodete arvustus


Mul on olnud suur hea meel teha essence´ga koostööd juba poolteist aastat ning selle aja jooksul olen proovinud kümneid ja kümneid tooteid nende valikust. Üldiselt on nende toodete kvaliteet mind alati väga üllatanud, kuid paaris olen ka natukene pettunud. Millised on minu lemmikud ja millised mitte? Seda jagan juba täpsemalt videos. :)
PS! Jah, see video on filmitud juba üpris ammu, võibolla panete tähele, et mainisin videos "pühade ajal". :D

Mainisin videos mitu korda erinevaid postitusi, kus ma välja toodud tooetest varem rääkinud olen. Lisan need siia:
Postitus ripsmetuššidest2 kommentaari

  1. Paljud lemmikud kattuvad, aga mõne toote puhul on küll täitsa vastupidine arvamus. Näiteks mosaiikpõsepuna meeldis mulle vägaväga, samas kui primeri puhul ei märganud ma lauvärvide püsivuses mitte mingit vahet. Vot kui erinevalt sama toode erineval nahal töötab :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, absoluutselt :) mosaiikpõsepuna ma siiski vahetevahel kasutan, siis, kui tahangi kohe mega vähe nähtavat põsepuna.

      Kustuta