Sügisene/talvine meik (+ VIDEO!)


Olen viimasel ajal ääretult armunud punastesse/oranžidesse toonidesse! Kui ma ühel NYXi kokkusaamisel omale selle imekauni contour intuitive paleti sain, siis seda oranžikat tooni märgates teadsin, et sellest paletist saab minu sügis/talvise hooaja lemmik. Otsustasin teile selle looki ülesse filmida ja video lõpus näitan ka, kuidas see erinevate huuletoonidega välja näeb. Nautige! :)

PS! Panin oma instagrami (@elisabethpurgaa) ülesse ka lühivariandi sellest pikast meigivideost. Tegin seda esimest korda ja kui sa juhuslikult seda nägid, siis oleksin äärmiselt tänulik, kui sa selle kohta mulle tagasisidet viitsiksid jätta. Mulle tundub see täitsa kena ja arvan, et tahan tihem selliseid tegema hakata. ;)


2 kommentaari

 1. väga ilus silmameik :) kuna mul sama värvi silmad mis sul siis tahan ka nüüd oranzi ära proovida.
  Ma ei saa aru ainult, kuidas sul lauvärv silmade alla ei pudene, kui sa seda peale kannad, ma nt pean ennem lauvärvi kandma ja siis põhja tegema, muidu on kõik tuksis :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh! :) Mul tõesti pole väga kunagi probleemi pudeneva lauvärviga olnud, eriti kui tegu on kvaliteetsete lauvärvidega. On olnud ka suuri pettumust valmistavaid palette ja lauvärve, mis lihtsalt oma koostiselt ongi nii pudedad, et kuidagi ei taha silmal püsida. Eks selle vastu aitab veidi aluskreem ka. :) Ning vahel kui teen väga tugevat, rohkem pidupäeva meiki, siis teen ise ka samuti enne silmad ja siis meigipõhja.

   Kustuta