Sharing a big part of my life with you

Mõtlesin taaskord kirjutada ühe isiklikuma blogipostituse ning jagada teiega ühte suurt osa minust. Nimelt võibolla kauemaegsed lugejad teavad, et olen tantsija/tantsuõpetaja olnud kaks aastat ning selle aja jooksul on minu juures õppinud umbes 60 noort. Kuid kuna lõpetasin kevadel kooli ning edasi liigun põhitegevusega ilmselt kodukohast kaugemale, siis korraldasime kõikide oma tantsijatega ühe suure tantsupeo/tantsuõhtu, kus näitasime kõigile soovijatele, mida selle kahe aasta jooksul õppinud oleme. See oli justkui grand final meie tantsuajale (kuigi kaks laagrit on veel suvel ees ootamas). See üritus (mis toimus 5. mail) tähendas mulle lõputult palju ja ma olen ääretult tänulik kõigile, kes minu tantsutegevusi on toetanud ning minuga koos tantsinud. Seda on raske sõnadega kirjeldada, kui palju see kogemus mulle andnud on. Niiet need pildid sellest üritusest on samuti mulle väga tähtsad ning nende teiega jagamine on minu suur asi. Loodan, et teile meeldivad ning saate läbi nende võibolla parema arusaama minust ja minu olemusest. :)

As some of you might now, I am a dancer and a dance instructor and I have been doing that for the past 2 years. But as I graduated high school recenly and I will not do regular dance trainings any more, me and my dancers hosted a big event where we showed the audience what we had learned throughout that time. I can never explain to you how much this time and those dancers mean to me, so instead of that, I decided to share with you some photos of this event. And maybe through that you will learn a bit more about me, because those pictures are truly important to me. :)

Kommentaare ei ole