The most important dress

Ütlen täiesti tõsiselt, et minu keskkooli lõpetamise kleit on siiani olnud minu jaoks kõige tähtsam. Hakkasin selle planeerimisega tegelema alates veebruarist, kui leidsin pinterestist imeilusa pildi, mis mind koheselt inspireeris. Kahjuks ei leia ma seda pilti küll ülesse… Igaljuhul sain sealt idee, et otsin omale ilusa ja lihtsa, tumedat tooni kleidi ning sinna peale teen tüllist ja erinevatest kaunistustest pealmise, seeliku-laadse pealisosa. Muidugi mu visioon jooksvalt muutus olenevalt sellest, mis oli teha võimalik ning mida oli poes saadaval (käisime emaga Karnaluksis mitu tundi ringi, et sobivaid kangaid ja kaunistusi leida). Minu jaoks tegi kleidi veel eriti eriliselt just see, et selle õmblesid mulle minu ema ja minu elukaaslase ema. Kokkuvõttes ei tulnud see üldse mitte kallim kui palju ma oleksin ilmselt olnud nõus poest ostetud kleidi eest välja käima, kuid kleit ise oli mulle muidugi sada korda erilisem, kui poest ostetud toodang, mida on võimalust endale osta sadadel neidudel. Ja näha oli, et kleit jäi ka teistele silma, kuna sain niiiiiii ohtralt komplimente. Tundsin ennast selles tõeliselt hästi ja mugavalt, ja muidugi mis kõige olulisem - enesekindlalt. Ideaalne kaaslane mu keskkooli lõpule! :)

I would definitely say that my high school graduation dress is my most important so far. I got the inspiration for it from pinterest (but unfortunately, I can not find the exact picture). I found a dark dress from a shop, but the part over it is done by my mom and by my boyfriends mom, so this dress is definitely special to me. I got so many compliments on it, too. I felt like a princess in it and I can not imagine a better dress to graduate in. :)

Kommentaare ei ole