UUS VIDEO! Kevadised ilulemmikud 2017


Üle väga pika aja uus video! Kuna sain omale uue kaamera, millega saab superduper kvaliteediga videosid filmida, siis tõusis mu motivatsioon siia tihemini videosid teha kohe palju kõrgemale! Iseasi on see, palju mul selleks sobivaid võimalusi on olnud...

Kuigi kaamera on vägagi kvaliteetne, ei oska mina seda veel eriti kasutada ning seetõttu on vahepeal pilt fookusest väljas. Samuti ei mänginud muutuv valgus minu kasuks. Ning videole ei ole tautsamuusikat, kuna hakkasin seda seekord youtube kaudu lisama ning ta lihtsalt jäi taustale liiga kõvasti mängima ja summutas juttu... No ma ei tea. Isegi kahtlesin, kas jagan seda videot teiega, kuna ma pole tulemusega 100% rahul, aga mulle meeldis seda filmida ja loodan, et mõte on see, mis loeb enim. Küll aga hakkan varsti tegelema põgusamalt videote tegemisega, täpsemalt ei ütle praegu miskit... ;)

4 kommentaari

 1. Nii kaunis meik ja üldse kena oled :)

  VastaKustuta
 2. Mis sa muidu arvad, kas see Sleeki oma on võrreldav Mary Lou Manizeri highlighteriga?
  Ise mõtlen ka seda Sleeki highlighterite paletti osta, aga enne uuriks.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mina arvan, et on küll. The Balmi highlighter on veidi parem oma pigmendi poolest (seda on ju tõesti imevähe vaja ning puuder ei pudene), kuid Sleek'i eelis on neli erinevat tooni ühes paletis, millest üks kreem-highlighter ning olgem ausad, ka pakend meeldib mulle Sleek'i paletil kordades rohkem. :) hea hinnaga kvaliteetne toode - soovitan osta!

   Kustuta