Ma olen Catwalk'is?!


Jah, just nii! Mul on ääretult hea meel teiega jagada esimest videot, mis mul koostöös Eesti esimese trendiportaali Catwalk.delfi.ee'ga valmis! Neid on ilmselt veel tulemas, niiet hoidke silm nii mu blogil kui ka Catwalk'i lehel peal. ;)

Iseenesest see teema, millest videos rääkisin, on mulle väga südamelähedane ja olen sellest nii ühel kui teisel viisil ka varem blogis rääkinud, kuid kindlasti leiab videost uut infot ka see, kes on minu iga postituse siin blogis läbi lugenud. Olen oma "meigiteekonna" jooksul avastanud, kui palju meigist üldiselt naistel tegelikult raisku läheb või siis kuidas ei jõutagi õigete toodeteni ja nii edasi… Proovin sellel teemal rääkides anda oma panuse nii naise ilu kui ja ületarbimise tarvis - ehk siis kuidas jõuaksime õigemate toodeteni ja ilma raha/keskkonda raiskamata.

Ja üks suur NB! ja teadaanne siia postituse lõppu: homme on mu instagrami lehel @elisabethpurgaa toimumas üks vääääääägagi põnev asi, olge valmis!!

6 kommentaari

 1. Oi kui lahe! Sa oled nii asjalik ja armas ja kohe hea oli kuulata (ja vaadata).

  VastaKustuta
 2. Aitähh sulle! Nii tore, et oli hea kuulata, paremat kommentaari ei oskakski tahta. :)

  VastaKustuta
 3. Tõesti tore video ja sina seal väga professionaalne! :)

  VastaKustuta
 4. Nägin seda üks päev catwalki lehel ja olin positiivselt üllatunud, jään edaspidigi uusi videoid ootama :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kui tore! Kaks videot on kindlastI tulemas, kuid loodan, et veel enamgi. Eks näis! :)

   Kustuta