Uus aasta, uus meigi ostmise keeld ja meigilubadused

Ja ma olen jälle sellel teel! Minu kurikuulus "meigi ostmise keeld" on tagasi. Need, kes on mu blogi kauemalt järginudon on, teavad, mis põhjustel ma seda eelmine kord tegin ning mis see üldse tähendab, kuid nendele, kes ei tea või kes ei mäleta, siis eelmise korra kohta on mul tehtud pikem postitus SIIN. Põhjused, miks seda jälle teen on praktiliselt samad mis eelmisel korral, kuid kõige-kõige suurem põhjus on hetkel raha säästmine uue kaamera jaoks! Mul on kaamera ning selle varustus juba välja valitud ning kuskil hiljemalt märtsi lõpuks peaks ta mul olemas olema. Niiet on mida oodata - kindlasti jõuavad siis blogisse palju huvitavamad pildid ning loodetavasti ka aina enam videosid! :) 

Seekord ma konkreetselt selle keelu pikkust isegi ei tea, KINDLASTI veebruari lõpuni, kuid tegelikult on see liiga vähe. Võibolla siis märtsi lõpuni, kolm kuud nagu eelmine kord. Kuid siis on mul juba järgmised unistused, mille jaoks raha säästa, niiet võibolla kestab see keeld isegi kaua-kaua. Pealegi, eelmine kord kui ma oma "keelu all" olin, saatsid mulle mõned väga toredad brändid just väga õigesti ajastatult uut ja maruhuvitavat kraami mida proovida ja teiega jagada. Olen selle üle muidugi ära-ütlemata tänulik.

Ahhaa, üks muudatus, mida siin blogis veel oodata võite peale paremate piltide ja rohkemate videote on isiklikumad ja jutukamad postitused. Nii ilu teemadel kui ka muust tühjast-tähjast. See blogi jääb siiski läbivalt muidugi ilu-teemaliseks, kuid after all, selle blogi nimi on ju "A Little About Everything" põhjusega.

Otsustasin siia postitusse lisada veel ka kolm meigilubadust, millega oma "meigimaailma" lisaks keelule veel huvitavamaks teha. Selleks olen endale hetkel andnud 3 lubadust:

1. Teen rohkem näomaske. Mul on neid mitmeid, kuid miskipärast unustan neid koguaeg teha! Üleüldise näohooldusega olen palju korralikum kui varem (teen sellest varsti ka eraldi postituse), kuid näomaskid tuleb veel rutiini lisada.
2. Katsetan rohkem erinevaid meike. Olen end sellel alal juba päris palju arendanud, just näiteks katsetanud palju erinevate värvidega, kuid arenguruumi on alati.
3. Kasutan rohkem erinevaid tooteid, mis on unustuse varju vajunud. See on ka üks suur põhjus, miks ma oma meigikeeldu teen, kuna vahel jäävad asjad mida tegelikult väga armastad lihtsalt seisma. Ei teagi miks, vist enamuselt selle pärast, et uut ja põnevat tuleb nii palju peale. Üritan tooteid regulaarselt üle vaadata ning ümber paigutada, et näiteks huulepulkadest poleks eespool mitte ainult uued, vaid näeksin igapäevaselt ka vanu-häid ja hästi armastatud huulepulki.

Kas keelate teiegi endale vahepeal konkreetselt millegi ostmise, et raha säästa? Kuidas teile on see kogemus tundunud? Minu eelmine kord oli näiteks väga huvitav ja põnev. :)

Sorry, my fellow English readers, I did not have the time today to translate this post. If you are interested tho, let me know and I will do it as soon as I can! :)

Kommentaare ei ole