I'M IN NYX FACEAWARDS BALTICS!

Jah, see aeg on käes! NYX on nüüd nii ametlikult Baltikumis, et käimas on ka esimene Baltikumi Face Awards, kus ka mina osalen! Lisasin selle video ka muidugi siia, oma blogisse, kuna mul on siia video juurde ka üks jutt rääkida. 
Nimelt nagu varemgi maininud olen, siis NYX on just väga värviline kosmeetikafirma, kes tahab julgustada inimesi olla loovad ja kasvõi veidikenegi, kas või ühe sammukese oma mugavustsoonist välja astuma. Mulle väga meeldib see nende mõte ning just sellepärast sellest konkurssis osaleda otsustasingi. Et ennast proovile panna ning värvidega veidi enam mängida kui tavaliselt. Läksin pärast täitsa tõsiselt selle meigiga välja ka, et introt filmida, ja tundsin ennast väga julgena. Tundsin, et eristun. Eriti rahul olin ma just huultega, kust tegelikult kogu see meigilook alguse saigi. Kuigi esmaks oli mul üldse teine idee, kuid kui selle lindile olin võtnud, ei olnud ma tulemusega ülemäära rahul. Aga ma vähemalt proovisin, ei andnud alla, ja siin ma nüüd olen. Sama soovitan teilegi. Meigiga on tegelikult nii tore katsetada ja mängida ning huvitav vaadata, mis tunde üks või teine meik võib ühes inimeses tekitada. Samuti julgustan teid veel katsetama erinevaid tooteid erinevates kohtades, olge loovad! Nagu videos on näiteks näha, et kasutan särapuudrit huultel, lauvärvi põskedel ja huulepliiatsit kulmude jaoks. Silmapaistva meigi jaoks ei pea sul kodus olema palju erinevaid meigitooteid ja just neid kõige kallimaid, tuleb lihtsalt olla loov. Ning NYX annab selleks kindlasti ülihea võimaluse. :)

Kuidas teile mu video meeldib? Kas kavatsete ka osaleda? :)

It is finally the time for the first ever NYX Baltic Faceawards! And what's better, I am a part of it! You can see the video here, but I actually have a story to tell. 
As I have told you before on this blog, NYX is a brand which is all about colors and stepping out of your comfort zone. I think this brand is for people who are not affraid to stand out. And that was exactly what I felt like when I went out with this makeup. I felt that I was special, I stood out. I even filmed one video before the one I uploaded now, but I was not quite happy with it, so I started a new look and filmed a new video. So, be brave and never give up, that is what I want to say to you. And also, you do not need a bunch of different makeup products to do so. As you can see in my video, you can use your highlighter on your lips, your eyeshadow as a blush and your lipliner for your brows. Just be creative. :)

3 kommentaari

 1. Suu on suviselt vahva! :)

  VastaKustuta
 2. Nii mõnus,
  värvid sobituvad nii hästi :)

  VastaKustuta
 3. Suur aitäh teileee! :) ka mina olen huultega enim rahul. ;)

  VastaKustuta