Winter fairytale in the forest


Viimastel päevadel on ilmataat meid taaskord üle pika aja õnnistanud imeilusate talveilmadega ning mina ja minu armas fotograaf Kalev otsustasime seda päeva ära kasutada Voka pargis pildistades. Meile mõlemale meeldib, kui fotodel on ka mingi kindel teema ja tundub, et seekord kujunes selleks selline punakas-roosa õrn talve muinasjutt. Väga kifti särtsu andis piltidele minu üpriski erklilla MACi huulepulk (toon "Heroine"). Meie oleme piltidega igaljuhul väga rahul, loodan, et meeldivad teilegi. Samuti oleksin väga huvitatud ka teie arvamusest, milline teie lemmik pilt nendest on? Minu üks lemmikuid on kindlasti too pilt, kus ma kivil kükitan ja pulgaga lumesse joonistan.

PS! Panin Kalevi flickr'i lingi ka tema nime alla, kui sellele klõpsate, saate ka tema eelnevate piltidega tutvuda. ;)

Peale pikka õues olemist tegime hiljem toas küpsetatud banaane. :P

Kommentaare ei ole