My drawings

Mulle on viimased kaks aastat umbes väga meeldinud joonistada. Ma ei teagi, kuidas ma endast selle kire leidsin, sest kuni mingi ajani olin täiesti veendunud, et ma joonistada ei oska. Kuid kuidagi tunniajal erinevaid mustreid kritseldades sain aru, et kuskil sügaval minus siiski see anne on. Mitte küll just väga suurehaardeline, kuna piirdun siiski enamuselt mustriliste asjade joonistamisega (inimesi ma endiselt paberile panna ei oska), kuid proovin ennast aina arendada ning erinevaid stiile katsetada. Ja nagu ükskord lubasin, siis jagan ka teiega siin oma erinevaid katsetusi. Pean küll vabandama, et need pildid kõik nii erinevad. Olen need kõik eraldi teinud, enamus telefoni või ipadiga ning seetõttu neil mingit ühtset kokku sobivat teemat polegi. Kuid vast saate aimu ikka. Enjoy! :)

It was about two years ago when I discovered my drawing skills. They are kind of "limited" if you can say, as I can only draw patterns and well, animals made out of them. But I am slowly developing and practising many different styles and tools. One time I promised to share my drawing on the blog, so here they are. I just have to warn you, I am sorry for the bad picture combo. As I have taken them on different times and places and also with my phone, they look effective on their own but not soo much together. Still, I hope you enjoy! :)2 kommentaari