MAC wishlist


Vasakult ülevalt paremale alla/from upper left corner to the down right corner:

MAC põsepuna "Margin"
MAC huulepulk "Mehr"
MAC huulepulk "Patisserie"
MAC pro longwear peitekreem
MAC prep+prime lauvärvi aluskreem
MAC lauvärvipintsel
MAC stippling pintsel

MACi tooteid ma pole veel kaua katsetada jõudnud (omas vaid ühte huulepulka ja lainerit), kuid sellest firmast olen kuulnud nii-nii palju head. Tegu on keskmisest veidi kallima firmaga ning kindlasti mitte minu jaoks midagi, mida ma endale kergelt soetada saaks, kuid leian alati, et kvaliteetsed tooted on alati oma hinda väärt, kui nad mind hästi ja kaua teenivad. Seega on mul hetkel vähemalt plaanis MAC'ilt soetada põsepuna "Margin", kuna hetkeseisuga on minu kõik põsepunad väga erk või tumeroosad, midagi mahedamat mul pole ja tunnen sellest väga puudust. Huulepulkadest olen otsustanud "Mehr" ja "Patisserie" kasuks. Kuigi nad tunduvad pildilt üpris sarnased, peaksid nad huultel olema väga erinevad: üks õrn heleroosa ning teine tumedam, tuhmim ja matim roosa. Uut peitekreemi on mul kindlasti vaja, just sellist heledamat, mida silmade alla panna. Ning lauvärvi aluskreemi samuti, kuna mina BH cosmetic'u oma on hakanud mind kuidagi veidi alt vedama. Pumbale vajutades tuleb välja ainult mingit veidrat vedelikku mitte kreemjat massi, ma ei tea milles probleem on. Pintslitest oleks mul vaja tavalist lauvärvi pintslit (kuigi mul neid muidugi on, aga neid võib alati rohkem olla, need saavad koguaeg lauvärvidega kokku) ning ka stippling pintslit jumestuskreemi peale kandmiseks. Minu Real Techniques'i oma on samuti alla andmas, aina tuleb karvu küljest ära. Kuid ma siiski pole kindel, kas ma omale need pintslid just MAC'ilut soetan, kuna need on siiski üpris kallid (stippling pintsel on kodulehe järgi 35 eurot…). Aga eks me näe, ja kindlasti kuulete mu valikust peagi. :)

I have not tried very many MAC products (I only own two), but that's why I have decided to do that now. I have read so many good things about these products and I am also very pleased with the products I have, so after my "makeup-buying-ban" is over, I am most probably going to get all these seven products. Deffinitely getting the blush, lipsticks, concealer and primer, but I am not so sure about the brushes because they seem too expensive and I know I can get very good ones with half the price. Ofcourse if I decide to buy something from that list, I will let you know, so stay tuned. :)

Kommentaare ei ole