Cosy weekend essentials


Ideaalse nädalavahetuse variante on mul palju, kuid üks nendest on selline: joonistamine, kirjutamine, tee ja makroonid. Just nii ma ühel päeval sel nädalavahetusel tegingi, et kiirest ja rasketest nädalast puhata.

There are many ways to take your time off on the weekends, but one of my favorites is this: writing, drawing, drinking tee and eating macarons.


Kirjutan ma tavaliselt kas näiteks blogipostitust või täidan oma päevikut või lihtsalt kirjutan hetkelisi mõtteid, ideid ja plaane paberile, kuid viimasel ajal on minu suureks aja veetmise lemmikuks olnud "Listography" raamat. Selle kinkis mulle sünnipäevaks minu kallis Elise. Raamat on täis erinevaid liste sulle täitmiseks, et oma nö autobiograafia saaksid koostada. Mina teen minekirju koguaeg ning kuna olen ka väga sentimentaalne, siis sellised asjad meeldivad mulle väga. Ahjaa, olen veel väga kehva mäluga ka, niiet oma elu tähtsamate sündmuste üles kirjutamine on mu jaoks vajalik. :D Raamat ise on väga armsas stiilis ka, vahvad illustratsioonid.

I love to write (that's why I have this blog too, ofcourse) and lately I have been filling this "Listography" book a lot. I got it as a present and it is perfect for me: I love writing, I am very sentimental, I always make lists and my memory is not the best. So, writing down my thoughts and important events of life is essenital for me and I enjoy doing it.


Kui ma just ise hetkel ei joonista, siis armastan ma seda Londonist ostetud raamatut värvida. Need on nüüd väfa popiks saanud ma vaatan, kõigil need on ja raamatupoed (ja ka toidupoed) on neid täis. Aga väga tore, mina enda raamatut naudin igaljuhul täiel rinnal ning väikeste detailide värvimine on tõesti hea viis aja maha võtmiseks.

These de-stress coloring books seem to be very in right now, everyone has one of those. I got mine from London and if I do not feel like drawing myself, I color those little details in. It really helps me to take my time and relax.


Ja kuna olen suur tee fanaatik, otsustasin teiega ka oma kahte absoluutset lemmikteed jagada. Mõlemad on firmalt Gurman's. Vasakpoolses purgis on mul Geisha tee, mis on roheline tee erinevate lille- ja puuviljalisanditega. Ning Pepper Mango on põhimõtteliselt sama, kuid seal on ka veidike pipart, mis teeb tee veidi (kuid täpselt parajalt) vürtsikaks. Kui olete rohelise tee armastaja, siis soovitage mullegi! Joon praegusel ajal nii palju teed et niikuinii on koguaeg vaja osta. :)

And as I am a very big tea-lover, I decided to show you my two absolute favorites. One of them, the left one (I have put it in my own jar) is the Gurman's Geisha and the right one is Gurman's Pepper Mango. Both green teas with flowers and fruits, very refreshing. The Geisha one is sweeter and Pepper one spicier, but not too much. :)

Kommentaare ei ole