Tere, 2016!


Kõigepealt, enne kui uut aastat siin blogis hakkan vastu võtma, tahaksin eelneva aastaga hüvasti jätta. 2015 aastal juhtus minuga nii palju toredat ning samuti oli see minu ja igasugu minu tegemiste jaoks väga edukas aasta. Lisasin ülesse ka ühe pildi seda aastat illustreerimaks.

Kuid kõike saavutatud on väga raske siin ühes postituses kokku võtta. Kõikide asjade, mille üle rõõmus või uhke olen, meeldetuletamine võtaks kaua aega. Kunagi pidasin jooksvalt ka nimekirja asjadest, mille üle iga kuu tänulik olin või mis mul hästi korda läks. 2015 aastal ma seda nii konkreetselt ei teinud, kavatsen selle nüüd taas käsile võtta, et 2016 aasta lõpus oleks tagasivaadet kergem ja mõnusam teha.

Kuid otsustasin väikese vahekokkuvõtte teha tulenevalt minu "Back to school promises" postitusest (mida saab lugeda SIIN). Seal tõotasin endale järgnevaks neljaks kuuks sellised lubadused:


1. Teha ära juhiload. Noh, neid ma teen endiselt. Otsustasin mitte kiirustada kui nägin, et sünnipäevaks ma neid kindlalt tehtud ei saa. Just sõidu endaga on mul veel probleeme, kuna enne sügist polnud ma ühtegi korda roolis istunud kah. Aga näen endiselt palju vaeva ja küll nad ükskord tehtud saavad!
2. Teha kooli kõrvalt mingisugust tööd. Teengi, ja lausa kahte. Tantsutreener ja promootor.
3. Noortekoguga soovitud muutused ja tegevused ära teha. "Kuna olen tegelikult ka oma maakonna, Ida-Virumaa noortekogu juht, siis olen endale võtnud muidugi südameasjaks, et meie organisatsioon toimiks hästi. Selleks viime läbi praegu mitmeid muudatusi ning hetkel kirjutame ka ühte väga vinget projekti, mille tähtaeg on juba esmaspäeval, seega on üsna kiire! Lisainfot noortekogu kohta saad lugeda SIIT!" Nii ma selles postituses kirjutasin. Nüüd on need muudatused seljataga ning kuna olen ka 2016 aastal noortekogu eesotsas, saan endast veel väga palju sinna organisatsiooni panustada.
4. Pidada väga järjepidevalt ja põnevalt blogi. Arvan, et olen sellegagi hakkama saanud. :)
5. Võtta enda 18. sünnipäev väga vingelt vastu! Sünnipäev oli mul tõeliselt vinge!

Aga mida soovin lubada endale aastaks 2016?

1. BASIC lubadus mu jaoks: noortekogu, blogi, kokkamine, sportimine, reisimine jne. See võis nüüd küll natukene segane olla. Kuid las ma seletan. Need on asjad, mida ma kindlasti teen niikuinii, kuid tahan nad veel enese jaoks uuele ja paremale tasemele tõsta. Seega ma enam ei hakka neid aastast aastasse eraldi välja kirjutama, a'la "tegelen rohkem noortekoguga", "õpin paremini kokkama", sest ma teen neid asju niikuinii.
2. Teen load ära. Hehehee, jah. Ükskord need ju tehtud peavad saama… :D
3. Sooritan kooli eksami. Mõtlen selle all siis 12. klassi eksamit, mida saab juba 11. klassi lõpus teha. Mina valisin selleks kunstiajaloo.
4. Käin regulaarselt arstil. Tervist kipume me tihti kahjuks tahaplaanile jätma, eriti kiire elutempo juures. Mina pean endajaoks eriti silmas just füsioterapeuti näiteks, kuna minu põlv pole peale 9 kuud tagasi toimunud operatsioonist siiski veel korralikult taastunud.
5. Teen suvel midagi väga erakordset. Hetkel on mõttes mingit vägaväga lahedat tööd teha, kuid eks näis kuidas see välja tuleb. Midagi erakordset juhtub sel suvel raudselt. 
6. Filmin tantsuvideo. See on juba mitu aastat mu suur unistus olnud, kuid pole päris seda õiget tehnikat olnud ega leidnud. Nüüd hakkab see tegelikult nii lihtsasti teostatav unistus veidi tuure üles koguma. Kui see valmib, siis küll teie ka sellest kuulete. ;)
7. Arendan oma maalimisoskusi. Joonistada on mulle alati meeldinud (üleval pildil üks hiljutine näide mu tavastiilist kah), kuid hiljuti olen hakanud huvi tundma just maalimise vastu. Olen endale juba tõestanud, et ma seda eriti ei oska, kuid ma arenen ja mu soov õppida on suur. 
8. Ei osta kaks kuud meigi- ja ilutooteid. Mida!? Jah, just nii. Ma keelan ennast. Aga sellest, et miks ja milleks selline otsus, kirjutan pikemalt järgmine nädal.

Kommentaare ei ole