January favorites


Tutvustan teile oma jaanuari kuu lemmiktooteid. Enamustest olen ma siin blogis juba varem rääkinud, kuid mida rohkem mingi toode siit blogist läbi käib, seda parem ta minu meelest on, eksole ;)


Revolution Iconic 1 palett. Olen sellest palettist enne kirjutanud SIIN ning nagu sealt näha, olin juba siis sellest väga elevil. Kuigi viimasel ajal olen ma eriti hoolega kasutanud oma uut Chocolate Bar paletti, siis Iconic 1 on ka selle kõrval märkimisväärselt palju kasutust leidnud (arvestades seda, kui vähe ta maksab ning kui imeliselt hea kvaliteediga need lauvärvid on). Ainukene asi, mis mulle selle paleti puhul natukene häirima on hakanud on lauvärvide suurus. Ma pigem sooviksin, et nad oleks veidi lühemad ja samas laiemad, et pintsel mahuks ilusti värvi võtma. Praegusel hetkel on suurema pintsliga üpris raske ainult ühte värvi kätte saada. Kuid see on tõesti vaid imepisike viga, armastan seda paletti lõputult. :)

Revolution Iconic 1 palette. I have already talked about this previously HERE and I am still in love with it. It costs almoust nothing, but the pigmentation is amazing and the packeging is not as cheap looking as you maybe would expect. The only little thing about it is the size of eyeshadows. I would want them to be a bit wider, so it would be easier to get just one color with a big brush. But as the brushes are usually not that big anyway, it is a very small minus. :)


L'Oreal põsepuna toonis 145. Varem olen sellest kirjutanud SIIN. Olen seda põsepuna alates selle ostmisest (ehk siis novembrist) kasutanud absoluutselt iga päev, kuna see on enidselt ainukene sügis/talvine põsepuna, mis mul on. Ja kuna see mulle nii väga meeldib, siis milleks teisi vajagi? Oriflame huulepulk toonis Creamy Nude on olnud üks mu lemmikutest igal aastaajal. Kõige Kylie Jennerlikum huulepulk, mis mul on, küll aga on see veidi pruunim. Kasutan koos sellega veidi roosakamat lainerit ja tulemus jääb imeline!

L'Oreal blush in 145. The only blush I have been using since I bought it in November. And as it is still the only autumn-winter blush shade I have, it shows how much I love it. Oriflame lipstick in Creamy Nude has been one of my favorites since summer I believe. Very Kylie Jenner-ish. It is that kind of color that might take some time to get used to, but when you do, you will love it as well.


Maybelline Lash Sensational ripsmetuššist olen siin blogis niinii palju rääkinud, et konkreetset postitust oleks raske linkida. Hari väga hea kujuga, kuid kummist ja see isegi ei häiri mind. Esimene kummist hari, mis mulle päriselt ka meeldib. Mina panen tavaliselt kaks kihti tušši oma ripsmetele ning sellest piisab, et pilk oleks ilus ja avar. Bourjois Healthy Mix Serumist polegi ma siin veel varem rääkinud. Ostsin selle detsembri lõpus, enne oma "meigi ostmise keeldu". Valisin just seerumi mitte päris jumestuskreemi, kuna mul ei olnud hetkel ühtegi korralikku BB-kreemi. Katvus on päris hea, kuna saad ise valida, kui palju soovid seda peale panna. Kui soovid paremat katvuse effekti, pane mitu kihti ja see isegi ei jää inetu. Minu kogemuse põhjal on väga vähe BB-kreeme, mis on niimoodi üles "ehitatavad". Ning see lõhnab ka väga hästi, pähkliselt. Ilmselt seepärast ka need pähklid seal pakendil… :D

Maybelline Lash Sensational mascara. I have talked about this so much as so are the other bloggers and youtubers, everyone seems to love it. I am actually quite supprised that I do love it, as the brush is made of rubber and I usually hate that. But it's perfect, the shape of it. I have not talked about Bourjois Healthy Mix Serum here before. I got it a month ago (just before my makeup buying "ban"). I chose it over the original foundation as I was running out of my previoud BB-cream and I needed something light. I love everything about it. It is very buildable which is pretty hard to find. And it also smells great, like nuts.

Kommentaare ei ole