Choreography for Rudimental - Rumour Mill


Filmisime sõbranna Elisega hiljuti ühe tantsuvideo, mõtlesin, et panen selle blogisse kah. Kunagi lubasin ka, et tutvustan teile oma hobisid lähemalt, siis siin see ongi: tantsimine on üks ja ilmselt suurim neist. Kui teile see video meeldis, siis hoidke ka lähiajal blogil pingsalt silma peal. Postitan siia ühe vahva ja veidi tantsulise video veel. ;)

Me and my dear friend Elise filmed a short dancing video during the weekend. An dancing is one of my biggest passions, I really hope you like the choreo. :)

6 kommentaari

 1. Nii mõnusa vibe`ga video! :)

  VastaKustuta
 2. Hei, kas sa tantsid ka kuskil? Mõnes tantsuklubis ma mõtlen :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Olen väga paljudes erinevates trennides käinud, kuid ükski mis minu ligiduses (Jõhvis) on, ei ole sobinud, leidsin, et on parem end ise treenida ja areneda. Rahvatantsus käin koolis ikka. Nüüd annan ise kahte tantsutrenni ja see mind põhiliselt arendabki (kindlasti lisan nendest ka mingi aeg video siia). :)

   Kustuta
  2. :)
   Mina olen nii 8-9 aastat DanceActis käinud.

   Kustuta
  3. Vahva! Kokku olen ma tantsinud umbes sama kaua. :)

   Kustuta