7 kingi-ideed (kodumaised!)

Kingituste tegemise aeg on käes! Kuna ilmselt meile kõigile meeldib kinkida midagi läbimõeldut ja originaalset (ning olgem ausad, eks meile kõigile meeldib ka selliseid kinke saada), siis kogusin teie jaoks kokku 7 imearmsat kodumaist kingiideed, mis minule silma on jäänud. Mõnedega neist olen kokku puutunud ka varem, mõnedele olen mõelnud just praegu viimasel ajal seoses jõulude tulekuga.Need armsad ükssarved toimetavad facebooki põhiselt. Paned oma soovi neile sõnumitesse teele, olgu selleks siis mingisugune tekst või pilt, mida sa oma padjale sooviksid ning nemad teevad selle teoks! Samuti on neil ka väga palju juba valmis olevaid patju, kui omal fantaasiavarud otsas. Soovitan nende albumisse kiigata, neil on juba olemas ka talve- ja jõuluteemalised padjad! :)Selle plakati leidsin krunnipea.ee leheküljelt, kus on ka muud väga lahedat ja ilusat kraami, kuid selle kaardi soetamisele olen vast kõige kauem mõelnud. Mul endale on hetkel väikene maailmakaart, kus iga kord reisides külasatud riigi ära värvin, kuid selline kleepsukaart näeb palju vingem välja. Sobib ideaalselt kingiks kellelegi, kes palju reisida armastab.Samuti on ka sellel leheküljel väga palju ilusat kodusisustust, kuid jällegi, need seinaterad meeldivad mulle enim. Kuigi, mina ilmselt teeksin sellised ise, aga mulle lihtsalt meeldib nende elegantne ja lihtne, kuid väga silmapaistev välimus. See leht on selliseid erinevaid kodudetaile täis! Nagu lehekülje nimi isegi ütleb, seinast seina. ;)Siit lehelt meeldib mulle absoluutselt iga asi. Nii tore idee teha puidust märkmikuid ja nutiseadmete taguseid! Ning mis mulle enim selle lehe puhul meeldib on see, et nad teevad neid ükskõik millise disainiga ning ükskõik millisele seadmele, isegi arvutitele. Soetan endale peagi uue telefoni ning ühe taguse plaanin sellele kindlasti siit soetada.JOIK on kindlasti minu lemmikuim looduskosmeetika bränd. Eriti hea kogemus on mul olnud nende küünalde ja kehakreemidega ning mul on ka veel palju avastama tooteid. Ning kehakreemid on detsembri kuus joik.ee kodulehel -15% soodsamad, seega ideaalne jõulukingi soetamise võimalus. :)Minu meelest üks väga andekas mõte. Dressipluus, millel on kapuutsipaeladeks kõrvaklapid. Tundub väga praktiline, see väldib tavaliste kõrvaklappide tilbendamist näos ja igal pool mujal, kui jooksed või muud sporti teed. Kuna ma ise seda väga vinget dressikat ei oma, ei oska ma kahjuks selle toote kvaliteeti kommenteerida, kuid olen väga kindel, et see on proovimist väärt.Esiteks kiidaksin juba ooloom.ee kodulehe kujundust. Kui avalehte alla kerida, ilmuvad su ette vahvad ja lustakad pildid, kus ilusad inimesed neid maske kannavad. Ning jällegi minu arust ideaalne kingitus inimesel, kes palju reisib, kuna tihti võib teel olles magamine raskusi valmistada ning selline armas ja pehme mask tundub küll olemist mõnusaks tegevat. Tuleb ise järgi proovida või anda mõnele oma sõbrale see võimalus. 

Kust teie oma jõulukingid soetanud olete või soetada plaanite? Andke mulle palun veel ideid, mõned kingitused veel ostmata! :)

2 kommentaari

  1. Oh, need seinastseina pildid on nii lahedad! Väga hea, et ma selle postituse peale sattusin :)

    VastaKustuta
  2. Nii tore, kui sain häid mõtteid jagada! :)

    VastaKustuta