One brand review: Manhattan


Mina jälle oma suviste piltidega… :D Kui mul on aega ja õues valge ja kõik see muu on sobivalt kokku langenud, teen tihti pilte ette, et näiteks vajadusel (nagu näiteks praegu, kui nii aega kui ka valgust napib) neid pilte tagant järele kasutada. Sest minu arvamus Manhattani toodetest pole siiani muutunud.

Nimelt leian, et tegu on brändiga, mis piisavalt tähelepanu ei saa. Hind on maruodav ning kvaliteet seal juures väga korralik. Alustades tootest, mis mulle nendest ilmselt kõige vähem meeldib: huuleläige. Võibolla on see sellepärast, et ma pole lihtsalt huuleläike armastaja (vaid NYXi omasid jumaldan), kuid see püsib üpris vähe peal ning ka toon pole kiita. Kuid lugu on hoopis teine, kui kanda seda näiteks punsaele huulepulgale. Sujuvalt siis sama firma huulepulkade juurde üle liikudes mainikski, et huulepulgad on sellise odava hinna juures (kuskil viis eurot) üllatavalt kreemjad ning suurepärase püsivusega. Sama võin öelda ka huulelainerite kohta. Lisasin alla ka pildi, kus on toonid täpsemalt näha. 

Oman ka valget silmapliiatsit, kuid seda ma väga ei kasutagi. Ilmselt seetõttu, et mulle pole see silmade äksaks tegemine valge silmapliiatsiga väga külge jäänud, kuid siiski hea, kui ta on olemas kui teda vajan. Silmapliiatsi puhul on eriti oluline see, et see silmi ei ärritaks ning see toode minu puhul seda ei tee. Ning minu lemmiktooted Manhattanilt on kindlasti küünelakid! Nende värvivalik on päris lai. Mis mulle nende pudelite juures enim meeldib on nende suurus - piisavalt väike, et ma selle päriselt ka enne ära kuivamist lõpuni suudan kasutada. Ning pintsel on paraja pikkusega, et lakki ka pudeli põhjast kätte saada. 

Millised on teie kogemused selle firma toodetega? Milliseid tooteid soovitate mul veel proovida? 

Kommentaare ei ole