Kus ma olnud olen?


Oh jah, nõme, et jälle on viimasest postitusest saadik nii kaua aega möödunud. Tegelikult pole isegi nii kaua, kuid postitust kui sellist ma ammu kirjutanud pole. Teadsin, et mind ootab ees kiirem aeg ja kirjutasin väga mitu postitust juba suve lõpus ette ära ja hakkasin neid järgemööda avaldama. Aga aega pole juurde tekkinud ja postitused on vaikselt otsa saanud ja siin ma nüüd olen. Õhtul jõuan tavaliselt koju 7-8 ajal, ning hämar aeg nagu ta on, sellisel ajal enam ilusaid pilte ka ei saa. No ütle nüüd. Aga olen tõsiselt tegelenud autokoolis käimisega, projekti kirjutamise ja läbiviimisega, mitmes projektis osalemisega, Ida-Virumaa Noortekogu juhtimisega ja kogu sellega kaasnevaga, muidugi koolitöödega (töötan samuti kahes kohas kooli kõrvalt) ja kõige muuga. Vahepeal on selline tunne, et need kõik ülesanded käivad mul üle jõu, kuid teen kõike armastusega ja tunnen nii selgesti, kuidas iga väiksemgi samm mind elus, nii vaimselt kui füüsiliselt edasi viib. Aa, ja rääkides füüsilisest seisundist siis trenni olen ka teinud, eriti jalale, mis mul mingi aeg tagasi kipsis ja katki oli. Seega on trenn samuti mul hetkel prioriteet. Aga selle kõige kõrvalt olen muidugi katsunud aega leida ka puhkuseks, näiteks juuresolev pilt on tehtud siis, kui hiljuti rabas matkamas käisin. Kindlasti üks parimaid päevi mul siiani! Ilmselt jagan muid pilte ka peagi teiega.

Kuhu ma selle jutuga jõuda tahan? Eks ikka sinna, et teile teada anda, et olen endiselt siin ja soovin endiselt kangesti blogida ning annan endast parima. Juba peagi näete taas iluteemalist postitust, ma väga vabandan pika vahe pärast. :)

Ning mis veel! Mõne postituse pärast ootab mind ees juba minu SAJAS BLOGIPOSTITUS! Mõtlesin, et teen selle küsimused-vastused stiilis postituse, seega kui teil on minule küsimusi (ükskõik mis teemalisi, mitte ainult ilu), vastan meeleldi. Jätke need alla kommentaaridesse või kirjutage facebooki! :)

2 kommentaari

  1. Nii armas pilt! :)
    Aga siis ka küsimusi, mis on Sinu suurimad tulevikuplaanid ja mis on unistuste töö...

    VastaKustuta
  2. Parim nipp, mida teha motivatsioonipuuduse puhul?

    VastaKustuta