Back to school promises!

Niimoodi ma tunni ajal kritseldangi. :)
Mina olen üks neist hulludest, kes tegelikult ka kooli tahab minna. Mitte nüüd nii kangesti, et poole suvepealt juba ostan uusi kooliasju ja sean mõtted õppimise lainele, kuid kui ma nüüd augusti lõpus juba sellist väikest ärevust enda sees tunnen, pole mul selle vastu mitte kõige vähematki. Eriti veel see september-detsember tuleb mul nii tihe ja põnev igasuguste kooliväliste toimetuste tõttu. Olen võtnud selle viimase suvenädala endale pigem rahulikuks koolireźiimiks valmistumiseks, seega olen pigem vaikselt kodus ja toimetan igasugu toimetusi, mis enne kooli oleks vaja ära teha. Suvel juba ringi joostud küll, nüüd võtan vaikselt aja maha. :)

Aga seoses tulevase kooliaastaga (või pigem eriti just esimese poolaastaga) olen endale pannud kirja viis lubadust/eesmärki, mida tahan saavutada. Nendeks on:

1. Teha ära juhiload. Kuna saan selle aasta lõpus täisealiseks, astusin paar nädalat tagasi autokooli ning teooriatunnid juba käivad. Olen üpris kindel, et see teekond saab minu jaoks raske olema, kuid plaanin kõvasti pingutada, et see ruttu tehtud saaks ja sünnipäevaks load kätte saaksin.
2. Teha kooli kõrvalt mingisugust tööd. Võibolla saab selleks ettekandja amet (seda mulle juba pakuti, kuid arvan, et kaalun seda alates jaanuarist), võibolla saan võimaluse noortele tüdrukutele tantsutrenne hakata andma, võibolla otsin omale veel mingi muu võimaluse. Midagi ma igaljuhul kooli kõrvalt teha tahaks.
3. Noortekoguga soovitud muutused ja tegevused ära teha. Kuna olen tegelikult ka oma maakonna, Ida-Virumaa noortekogu juht, siis olen endale võtnud muidugi südameasjaks, et meie organisatsioon toimiks hästi. Selleks viime läbi praegu mitmeid muudatusi ning hetkel kirjutame ka ühte väga vinget projekti, mille tähtaeg on juba esmaspäeval, seega on üsna kiire! Lisainfot noortekogu kohta saad lugeda SIIT!
4. Pidada väga järjepidevalt ja põnevalt blogi. Eks see ole mul koguaeg plaanis teha, kuid suvel tulid paar pikemat pausi kahe postituse vahel sisse, mis mind väga häiris. Katsun seda sügisel mitte teha ning teieni tuua veel igasugu põnevaid postitusi/videosid/kingiloose.
5. Võtta enda 18. sünnipäev väga vingelt vastu! Nojah, kui mitu kuud vaeva on nähtud, siis võiks seda ka ühe korraliku peoga ja sõpradega tähistada, eksole? :)

Ma siiralt loodan, et teil on olnud imeline suvi ning olete valmis kiirele ja põnevale sügisele vastu astuma. Mina igaljuhul olen ning minu suvi on tõesti olnud niiiiiii imeline ja tegus! Millised on teie lubadused sügiseks? Ning mis oli teie suve kõige meeldejäävam hetk? :)

Kommentaare ei ole