Real Technique by Samantha Chapman brushesTäna kirjutan teile oma kogemustest just nimelt nende samade Real Technique by Samantha Chapman meigiharjadega. Kui ma alles meikimisega alustasin (mis oli vist kuskil 12 või 13 aastasena ehk?), ei omanud ma kuskil esimene aasta või poolteist kindlasti ühtegi meigiharja. Kuid kuna vaatasin palju erinevaid youtube ilugurude videosid, siis muidugi jäi mulle sealt silma, milliseid tehnikaid ning vahendeid nemad kasutasid. Just selle firma harjad jäid palju silma, kuid kuna need pole väga odavad, siis kohe ma neid endale ei soetanud. Nüüd olen välja jõudnud selleni, et mul on neid kokku üheksa (kui soovid täpsemalt teada millised, vaata järgmise pildi alla). Ma ei kahetse ABSOLUUTSELT, et ma endale need soetanud olen ning kindlasti plaanin ka oma kollektsiooni laiendada. 

Miks nad mulle nii väga meeldivad? Esiteks, pintslid on niiii-niiiiii pehmed, et vahel paitan nendega isegi niisama oma nägu. :) Teiseks, nendega meiki peale kandes näeb tõesti kogu nägu pärast palju kenamalt meigitud-hajutatud välja, kui kas sõrmede või kehvade harjadega peale kandes. Viimistlus jääb suurepärane! Eriti armastan ma kindlasti just lauvärvi pintsleid, kuna mu silmad on väga tundlikud ning need harjad ei tee neile üldse haiget. Suureks plussiks on ka harjaste valged otsad. Siis on kohe näha, kui pesta on vaja! Ning mis veel, pestes ei tule kunagi harjade küljest karvakesi ära! Ainus asi, mis mulle mõndade suuremate pintslite juures ei meeldi on see, et nad lähevad otsast laiemaks, mis tõttu võtavad nad mu klaastopsis kus ma meigiharju hoian rohkem ruumi. Eriti häirib mind see just powder brushi ja stippling brushi juures.

Ma hetkel ei hakka täpsemalt kirjutama, kuidas ma neid kasutan, kuna seda on näha minu erinevates meigipostitustes (nt SIIN)! Enamusi harju kasutan siiski nendel otstarvetel, milleks nad tegelikult loodud on, kuid vahel olen ka leidnud neile uue funktsiooni, olenemata sellest, mis nende nimetusest välja tuleb.

Mina olen kõik oma harjad soetanud Tallinna kaubamaja ilumaailmast. Hind suurematel umbes 10 euro ringis (mõne jaoks vähe, mõne jaoks palju) ning väikeste lillade komplekti sain vist kuskil 20 euroga. Parandage mind, kui mäletan valesti. :) Samuti saab neid nende kodulehelt tellida, kuid neid müüb ka topbeauty.ee. Ja mida aeg edasi, seda rohkem saan ma aru, et need harjad pole üldse kallid ning on tegelikult oma hinda väärt, sest nad peavad jube hästi vastu. 


Today I am writing about Real Technique by Samantha Chapman brushes. I've collected these nine with a year I think and I really enjoy using them! First of all, they are the softest brushes I have ever owned! Secondly, when you apply makeup with them, it really makes the final result more professional-looking than doing it with cheeper brushes or finger. A big plus is the white tips of the brushes. You can immediately see, when you have to wash them. And if you do wash them, the bristles never come of! The brushes are a bit pricey (at least for me), you can find them from HERE!

If you want to see how I use them, then check out one of my recent makeup posts HERE!

Vasakult paremale/from left to right:
delux crease brush
base shadow brush
brow brush
pixel-point eyeliner brush
accent brushsetting brush
stippling brush
foundation brush
powder brush

Kommentaare ei ole