next books in line


Ma hakkasin raamatute lugemist armastama vist kuskil kaheteist aastasena, kui minu kätte sattus Tartu Tasku keskuse RahvaRaamatus istudes "Nullpunkt". Siis oli see veel nii uus, et keegi polnud sellest kuulnudki, kuid nüüd teab sellest loost muidugi pea iga noor ja isegi täiskasvanud. Kuid see raamat on mul juba ammu mitu korda läbi loetud ja juba seljataga, olen liikunud edasi veidi teistsuguste raamatute juurde. Hetkel loen sellel aastal kolmandat raamatut, milleks on "Gone girl", mis on siiamaani olnud vägaväga sõltuvusttekitav! Järjekorras ootavad veel näiteks "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus""Majateenijate kaitsepühak""You had me at hello""Minu India" ja "To kill a mockingbird". Ma täpsemalt mingisugust sisukirjeldust siia kirjutama ei hakka, selle jaoks panin kõikidele raamatutele lingid, kust saate neid lugeda ja tellida. Kuid kindlasti olen väga põnevil just raamatute "Majateenijate kaitsepühak" ja "To kill a mockingbird" pärast. Esimest neist soovitas mingisuguses telesaates Mart Juur ning kuna ma olen eelnevalt lugenud vaid ühe kriminulli laadse raamatu (samuti tema soovitusel), tahan ennast veidi arendada ja kasvatada ning ka sellisele źanrile võimaluse anda. Ning "To kill a mockingbird" ehk siis "Tappa laulurästast" on ju maailmakuulus ja tegelikult ka kohustuslikus kirjanduses mingis klassis, kuid mina pole kuidagi veel selleni jõudnud. On keegi neid juba lugenud? Millised raamatud teil hetkel järjekorras ootavad? :)


I started loving reading at the age of 12 I think and ever since then, I always have a book with me. Right now I am reading "Gone girl", a third book for me this year. Next in line are: "The 100-Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared", "Majateenijate Kaitsepühak" (I could not find the name in English, but it is something like "Maid's patron saint" maybe), "You had me at hello", "My India" and "To Kill a Mockingbird". I am not going to write a short summary of them, because I think that is what the internet is for and I also haven't read them yet. I have Estonian links to them in the Estonian part of that post. But anyway, I am the most exited about the "Majateenijate kaitsepühak", because I know that it is a book focused on a crime and I usually do not read books like that, so that might be either very interesting or disappointing. And I am also looking forward reading the one and only "To Kill a Mockingbird". I know it is kind of silly I still haven't but I am getting there. :) Have you read any of those books? Do you usually buy books or rent them?

2 kommentaari

  1. Minu India on väga hea valik ja kuna mina olen "Mina" sarja ammendamatu fänn ja peaaegu et kōik raamatud nende sarjast läbi lugenud on India raamat just minu Top3-s. Tõesti väärt ja silmaringi laiendav lugemine. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle kaa väga meeldivad selle sarja raamatud! Eriti veel see, et nii erinevad inimesed kirjutavad neid, inimesed päris elust seal maal. :)

      Kustuta