My current favorite perfumes!

Parfüümid on asjad, millesse olen tõesti nõus raha panema. Mitte nüüd üleliia palju, kuid siiski. Miks? Sest et tihtipeale on kallimad lõhnad ilusamas pudelis ning püsib kauem. Olen muidugi leidnud ka väga odavaid ning kauapüsivaid lõhnu ning ehk jagan neidki ükspäev teiega. Kaldun tavaliselt 30ml parfüüme ostma, kuna eriti veel, kui tegu on veidi kallima lõhnaga, soovin ma igasugu erinevaid katsetada. Täna jagan teiega oma nelja lemmikut!Selle postituse staar on just kallimalt jõuludeks saadud Dolce & Gabbana lõhn Dolce. Väga värske ning daamilik lõhn, mida olen juba selle aasta aprillist endale igatsenud, kui mulle seda Riias peale lasti. Püsivuse kohta ei oska ma hetkel veel midagi öelda. Pakend on muidugi suuuuurepärane! PS: see kena lips ei olnud originaalis pakendil, see käis kingituse pakkimise juurde. ;)Ülejäänud kolm on Nina Ricci Nina L'elixir, Lacoste Touch of Pink ja Juicy Couture Viva La Juicy. Pudeli poolest on Viva La Juicy neist kindlalt minu lemmik ning Nina Ricci kahjuks viimane, kuna kotis on pudelit üpriski halb hoida ning kork tuleb tihti pealt. Õnneks sellele probleemile olen lahenduse leidnud Travalo täidetava parfüümipihusti näol. Aga tagasi lõhnade juurde tulles. Neil kõigil kolmel on minu jaoks eraldi kasutusviis: Nina L'elixir on minu jaoks romantiline ning õhtune lõhn pidude või muude tähtsündmuste jaoks; Touch of Pink on minu jaoks rohkem igapäevane/sportlik lõhn ning Viva La Juicy väga suvine ja särtsakas lõhn. Kõik püsivad väga hästi peal!

Millised lõhnad teil kõige enam kasutust leiavad?

Minu "wish-listis" on järgmised Hugo Bossi Ma Vie ning Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture.

PS! Mina armastan lõhnu tellida just mylook.ee'ist! Väga head hinnad ning kiire kohaletoimetamine! ;)
Ning vabandan täna veidi kehvemate piltide pärast, lähen kontrollin kaamerat...
Kommentaare ei ole